SERDAR GÖKALP İLE İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI HEYECANI OKULDA

SERDAR GÖKALP İLE İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI HEYECANI OKULDA

İstanbul Gençlik Oyunları heyecanını okullara taşıyan usta radyocu Serdar Gökalp, Kağıthane Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeydi. Gençlerle bir araya gelen Gökalp, hem oyunlar hakkında gençlerin merek ettiği soruları cevapladı, hem de gençleri oyunlara katılmaya davet etti.

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları, İstanbul’un dört bir yanındaki gençlerle buluşmaya devam ediyor. İstanbul Gençlik Oyunları Sohbetleri programı ile her hafta farklı bir okula konuk olarak gençlerle bir araya gelen sevilen radyocu Serdar Gökalp’ın son durağı Kağıthane Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Bir yanda kros koşuları, diğer yanda mendil kapmaca

Birçok branşta İstanbul Gençlik Oyunları’nın devam ettiğini belirten Gökalp, “Şamlar Tabiat Parkı’nda kros yarışları yapılıyor. Spor parklarında basketboldan tutun da paintballa kadar turnuvalar doludizgin sürüyor. Bir yandan da geleneksel oyunları sizlerle buluşturuyoruz. Bunlardan birisi de mendil kapmaca. Özümüzü kaybetmeden hem eğleniyor hem de kendinizi profesyonel anlamda geliştiriyorsunuz” şeklinde konuştu.

jOYMpnwoDva5cu91bNR0ryLm.jpg

jOYMpnwoDva5cu91bNR0ryLm.jpg

jOYMpnwoDva5cu91bNR0ryLm.jpg

jOYMpnwoDva5cu91bNR0ryLm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.