Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Zabıta Personeli’nin 198. Yıl Dönümünü Kutladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Zabıta Personeli’nin 198. Yıl Dönümünü Kutladı

1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Silivri Sahili Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi Zabıta Müdürü Uğur Tozlu, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve Silivri’de görev yapan zabıta personeli katıldı. Törende konuşan Başkan Balcıoğlu, görevini layıkıyla yapan Zabıta ekiplerine teşekkürlerini iletti.

 

Başkan Balcıoğlu: Şehrimizin Muhafızlığını Yapacak Olan Sizlersiniz

 

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, zabıta biriminin belediyeciliğin ön yüzü olduğunu belirterek, “Şehrimizin huzuru, mutluluğu ve güvenliği için çaba ve fedakarlık gösterdiğinizi biliyorum. Silivri’mizin geleceğine olan inancımız, sizin bu gayretiniz sayesinde daha da güçleniyor” dedi.

 

Başkan Balcıoğlu, nüfusun artması nedeniyle Zabıta ekiplerine daha fazla iş düştüğünü söyledi. Zor şartlarda görevini yerine getiren ekipleri takdir eden Başkan Balcıoğlu, şöyle konuştu:

 

“Nüfus farklılıklarıyla birlikte olan bu zor şartlarda çalışma azminizi kutluyorum. Yeni bir yapılaşmanın eşiğindeyiz. Silivri, İstanbul’un yanı başında olup 39 ilçeden farklı bir özelliğe sahiptir ve bu özelliği korumak zorundayız. Aslında şehrimizin muhafızlığını yapacak olan sizlersiniz. En büyük güç bu noktada sizlere düşüyor. Belediye hizmetleri de bir gazete çıkarmak gibidir. Bugün çıkartırsınız yarın yine aynı heyecanla aynı yenilikle hizmet etmek demektir. Bir sonraki günde de aynı motivasyonla sahada olmanız gerekmektedir. Zabıta demek şehirleşme demek düzen demektir. Mütevazı kadromuzla ve zor şartlarda bu görevi uyum içinde yerine getiren arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.”

 

Ayrıca, Silivri Zabıta ekiplerinden kurulan Silivri Arama Kurtarma Ekibi’nin afet anlarında da halkın yardımına koştuğunu ve bu çalışmaların teşkilatın kahramanlığını bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti. Zabıta personelinin, insan haklarına saygılı, hukuk kurallarına bağlı ve kamu görevlisi olmanın bilinciyle hareket ettiğini belirten Başkan Balcıoğlu, Silivri Zabıta Teşkilatı’nın halkın sevgisinden aldığı güçle yüksek bir vazife bilinciyle çalışmalarını sürdüreceğine olan inancını dile getirdi.

 

Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yıldönümünü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan Balcıoğlu, “Zabıta Teşkilatımızın 198’inci kuruluş yıldönümünü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutluyor, tüm zabıta personelimize başarılar ve huzurlu bir çalışma yılı diliyorum. Polisimizle ve diğer emniyet güçlerimizle iş birliği içinde yürüttüğünüz çalışmalar takdire şayandır. Unutmayın, sizler Silivri’mizin vicdanı, güvenliği ve geleceğe olan inancımızın en büyük teminatısınız” diye konuştu.

 

Tozlu: Zabıta, Belediyemizin Sahadaki Yüzüdür

Zabıta Müdürü Tozlu, zabıtaların belediyeleri temsil ettiğini söyledi. Zabıtanın sadece düzeni sağlamakla kalmadığını aktaran Tozlu, halkın huzur ve güvenliğini de tesis ettiğini dile getirdi. Silivri halkının hayatını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceklerine değinen Tozlu, “Biz, Başkanımızın muhafızlığını üstlendiği, ilçemizde yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden olanca gücümüzle Başkanımızla beraber yan yana, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Zabıta, belediyemizin sahadaki yüzüdür. Hatta bire bir temas halinde olan en önemli unsurlardan biridir. Bizler, vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştırmak adına daima buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Tozlu, Silivri halkının yararına çalışan Zabıta ekiplerine, desteğini esirgemeyen Başkan Bora Balcıoğlu’na teşekkürlerini iletti.  

Konuşmaların ardından tören, toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.




eob4cg2yvhwqdksy8fcafp3i.jpg

myersa3vy4zlk7qImg9qffhl.jpg

719acy3n8trh4byk0u5mbwz2.jpg

s57stexInt1afmrzfvkbkd9l.jpg

f3ggc6h21xtkyfhs8wqr7vue.jpg

epowyrvujgn6zyqhugmc7Idj.jpg

zyrhgz2yIcmvkwprc95wo6qd.jpg

wec8pq6d71qs2jkuimhytgb0.jpg

zirs1hy9huo2fg40do6wyj8b.jpg

6lrc5gyjt1qedxbpk24yqwav.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.