Tuzla Belediyesi kışa hazır

Tuzla Belediyesi kışa hazır

TUZLA 100'Ü AŞKIN PERSONEL VE MODERN EKİPMANLARLA KIŞA HAZIR

Tuzla Belediyesi, kışla mücadele için 100'ü aşkın personel, 2 kamyon, 5 kamyonet, 4 JCB, 5 kar küreme aracı, 4 Beko-Loder, 4 Ekskavatör, 2 Greyder ve 10 el ekibiyle tam donanımlı bir şekilde olumsuz hava şartlarına hazırlandı. 7/24 aralıksız bir şekilde göreve çıkabilecek ekipler, olası kar yağışına karşı anında sahaya inip, yolları açmak ve tuzlama çalışmalarını başlatmak için hazır durumdalar.

Herhangi bir acil durumda ambulans, evde sağlık ekibi ve 3 AFAD aracı, vatandaşlara yardımcı olmak için hazırda bekletiliyor. Tuzla Belediyesi her türlü olumsuz hava koşulunda vatandaşların güvenliğini ve sağlığını ön planda tutarak çalışmalarına devam ediyor.

"TÜM ÖNLEMLER ALINDI"

Kış hazırlıklarını yerinde inceleyen Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesini ziyaret ederek ekiplerle görüştü. Başkan Bingöl, "Kışla mücadele çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğümüzün şantiyesini ziyaret ettim. Bugün, 20 kışla mücadele aracımız, 3 AFAD ekibimiz, evde sağlık personelimiz, ambulanslarımız ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüzden ilgili personellerimizle Tuzla tüm gücüyle kışa hazır. Tuzla Belediyesi, sahada, Tuzlalı komşularının yanında olmak için emek ve alın teri döküyor. Özellikle E-5 üzerindeki rakım yüksekliği nedeniyle daha yoğun kar yağışı bekliyoruz. AKOM’dan aldığımız veriler doğrultusunda, tedbirlerimizi bu yönde aldık. Biz, kışla mücadeleye hazırız. Tuzla Belediyesi olarak tüm personelimizle Tuzlalı komşularımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.





bqhnfxviugyacm7blIgswfcu.jpg

lj3l8wqsyk1oaeuvgixbctrg.jpg

8ol3ilkzhttjdp6pqmwIgons.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.