Veliler Yks Öncesi Bilgilendirildi

Veliler Yks Öncesi Bilgilendirildi

EsenyurtBelediyesi’nin velilere yönelik düzenlediği bilgilendirme seminerinde uzmanpsikologlar ailelere YSK’ye dair önemli bilgiler verdi. 

Esenyurt Belediyesi, velilere yönelik bilgilendirme semineridüzenledi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere belediyeninüniversite hazırlık kursunda eğitim alan öğrencilerin aileleri katıldı. Uzmanpsikologlar tarafından sınava hazırlık sürecinde dikkat edilmesi gerekenhususların anlatıldığı seminerde, eğitimciler de verimli çalışmanın öneminedeğindi. Velilerin bu süreçte çocuklarına destek olmaları gerektiğinivurgulayan eğitimciler, ailelerin sürece dair sorularını da yanıtladı.

 

 “Onları Motive Edin”

Son aylarda öğrencilerin rehavete kapılmamaları gerektiğininaltını çizen Uzman Psikolog Ahmet Murat şöyle konuştu: “Öğrenciler son aylardarehavete kapılıyorlar, çalışmalarını aksatıyorlar. Sınavda başarıyı yakalamanınen önemli noktalarından biri son aylarda da ilk zamanlardaki gibi çalışmayı sürdürmek.  Aileler de sınav sürecinde çocuklarının yanında durmalı,onları motive etmeli. Elbette stresin olduğu zamanlar olacak. Önemli olan bustresi nasıl yöneteceklerini çocuklarımıza göstermek. Gerekli zaman ve çabaverilirse emin olun ki öğrenciler istedikleri bölümlere yerleşeceklerdir.” 

z6g9fs8qxqioak4hxzrevylt.jpg

ruy8qvfl6i03setojmzhgklm.jpg

l24f9axetrvlbv0qdwn7oIky.jpg

qeq6jvy01u4rxykaeftnxwbf.jpg

hnefvllzr2buz9qnctcasroy.jpg

ldIy2ojqp1amtnf6f9zzycev.jpg

t6y15naljvdwuaspzmokxbxn.jpg

skachxn3po2qctelqkjy7nzu.jpg

w76oysp1m3wrdysvuq9eb0no.jpg

j6i2slaqwzkjmenn0do54ze7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.